Annons

BTS Permission to dance on stage – Seoul

12mar09:4513:00BTS Permission to dance on stage – SeoulVärldens största K-pop-band BTS livesänder konsert på Biograf Maxim

Detaljer

Världens största K-pop-band BTS gör nu en mycket exklusiv livesänd konsert från hemstaden Seoul. Under en enda dag livesänds konserten på utvalda biografer i över 60 länder. Biograf Maxim är den enda biografen i Halland som visar den.

Konserten är en del av den senaste världsturnén och innehåller de största hitlåtarna från bandets otroliga karriär sedan debuten 2013. Konserten är BTS första konsert i Sydkorea sedan 2019. Följ med på en oslagbar konsertupplevelse med 2000-talets största popikoner, det sydkoreanska bandet BTS.

Det sydkoreanska pojkbandet BTS har genom sina starkt engagerade framträdanden och hur de interagerar med sina fans blivit ett globalt fenomen. De har miljontals fans över hela världen, har haft listettor i en mängd länder, sålt ut världsturnéer och har vunnit prestigefyllda Billboard Music Awards. Bandets dokumentärfilm BTS: Burn The Stage sålde ut biografer i Sverige och övriga världen.

BTS är en förkortning av Bangtan Sonyeondan.

Tid

(Lördag) 09:45 - 13:00

Organisatör

Biograf Maxim

Biografen med stort engagemang.
www.laganbio.se Hästtorget 7, Laholm

Learn More

Vädret i Laholm

Vad är du nyfiken på?

Arkiv

Vi samarbetar med

Utgivning och distribution 2022

Vecka 11 (fredag, lördag, söndag)

Vecka 24 (fredag, lördag, söndag)

Vecka 46 (fredag, lördag, söndag)

Vid utebliven tidning…

Kontakta kvalitetsansvarig:
tfn 035-13 37 20
sdr722@sdr.se

Vill du tipsa Magasin Laholm?

Skicka e-post till tipset@magasinlaholm.se