Duo Ventus & Bjarke Mogensen – Tricolore

14feb19:0021:00Duo Ventus & Bjarke Mogensen – TricoloreKonsert på Laholms Teater

Detaljer

Duo Ventus debuterade i den nionde upplagan av tävlingen Osaka International Chamber Music Competition, i Japan 2017. Sedan dess har duon turnerat och konserterat runt om i världen. Duon har vunnit flera priser. Ensemblen består av Louise Mogensen (klarinett) och Michaela Hansen (flöjt) och är en del av The Danish Arts Foundation’s ”The Young Artistic Elite”.

Bjarke Mogensen är född och uppvuxen på den danska ön Bornholm och blev tidigt internationellt erkänd som accordionvirtuos och en mångsidig musiker med stor nyfikenhet på olika stilar. Han gjorde sin solodebut redan som 13-åring då han konserterade med The Munich Symphony Orchestra i en tysk TV-sändning med miljontals tittare. Allt sedan dess har hans stora intresse och nyfikenhet på nya sound och uttryck tagit honom ut på musikaliska stigar där väldigt få andra musiker vågat gå. Bjarke har också vunnit ett flertal priser. Alla dessa utmärkelser vann han som den första accordionisten någonsin. Bjarke Mogensen spelar på ett Mythos Accordion No.5, ofta beskrivet som instrumentets Stradivarius, byggt i Italien och han är en av få i världen som spelar på just denna typ av accordion.

Köp biljett! 

Biljetter till konserterna kan köpas på Laholms turistbyrå/Teckningsmuseet och Ica Maxi Mellbystrand eller genom länken under respektive konsert. Biljetter till konserterna kan också köpas vid entrén på konsertdagen, i mån av plats.

Bli medlem!

Sätt in 150 kr på bg 5112-0616 eller Swish: 1232242261. Ange mobilnr och mailadress.

Tid

14/02/2024 19:00 - 21:00(GMT+02:00)

Plats

Laholms Teater

Hästtorget 3, Laholm

Other Events

Get Directions

Organisatör

Laholms Konsertförening

Laholms Konsertförening är en ideell förening som bildades sommaren 2016. Vi är i huvudsak inriktade på kammarmusik men inslag av jazz, folkmusik, visa och kommer också med på konsertprogrammet. Vi arrangerar konserter i samarbete och med stöd av Musik Hallandia (Region Halland) och Laholms kommun.

Learn More

Vädret i Laholm

Vad är du nyfiken på?

Arkiv

Vi samarbetar med

Våra sponsorer

Utgivning och distribution 2022

Vecka 11 (fredag, lördag, söndag)

Vecka 24 (fredag, lördag, söndag)

Vecka 46 (fredag, lördag, söndag)

Vid utebliven tidning…

Kontakta kvalitetsansvarig:
tfn 035-13 37 20
sdr722@sdr.se

Vill du tipsa Magasin Laholm?

Skicka e-post till tipset@magasinlaholm.se