Konstrundan i Halland 2023

18maj(maj 18)11:0021(maj 21)17:00Konstrundan i Halland 2023Konstliv Hallands konstnärer öppnar upp sina ateljéer

Detaljer

Kristi Himmelsfärdshelgen 18-21 maj

Torsdag – söndag kl 11.00-17.00

Konstrundan ligger traditionsenligt under Kristi himmelsfärdshelgen i dagarna fyra och är ett efterlängtat tillfälle för såväl konstnärer och besökare att träffas runtom i Halland i konstnärernas ateljéer och utställningslokaler. Och visst behöver vi det här lustfyllda momentet i våra liv när världen runtom oss är lite tumultartad. Att få mötas, uppleva, förundras och reagera. Känna känslor av kanske en annan sort och kanske ta beslut om att något får följa med oss hem.

Det är därför med stor glädje som Konstliv Halland än en gång hälsar alla välkomna att kliva in i konstnärernas ateljéer och utställningslokaler för nya välbehövliga, spännande, kreativa och inspirerande konstupplevelser.

I år har vi valt att ha lokala samlingsutställningar i de olika kommundelarna och i Laholm är det i Gamla Rådhuset, Stortorget, Laholm.

Om du kikar in på vår hemsida www.konstrundanihalland.se så hittar du alla utställare under ”Våra konstnärer”. Om du klickar på deras adresser får du en vägbeskrivning direkt i mobilen. På hemsidan finns också en beskrivning över hur du sparar hemsidan som en app på din mobil.

Deltagande konstnärer i Laholm: Gudrun Kellerman, Iréne Jonsson, AnnLis Krüger, Maria Lindström, Kerstin Trollberg, Luts Müller, Anders Ölund, Isabell Metz, Helena Söderqvist, Jan Fagerholm, Sofie Eres, Hans-Lave Angviken, Sussanne Snoeck. Helena Lidén och Leja Lindén Jacobsson.

Varmt välkommen till konstrundan i Halland 2023!

Tid

18/05/2023 11:00 - 21/05/2023 17:00(GMT+02:00)

Plats

Rådhuset, Laholm

Stortorget

Other Events

Rådhuset, Laholm

Get Directions

Organisatör

Konstliv Halland

Föreningen som driver Konstrundan i Halland.

Learn More

Vädret i Laholm

Vad är du nyfiken på?

Arkiv

Vi samarbetar med

Våra sponsorer

Utgivning och distribution 2022

Vecka 11 (fredag, lördag, söndag)

Vecka 24 (fredag, lördag, söndag)

Vecka 46 (fredag, lördag, söndag)

Vid utebliven tidning…

Kontakta kvalitetsansvarig:
tfn 035-13 37 20
sdr722@sdr.se

Vill du tipsa Magasin Laholm?

Skicka e-post till tipset@magasinlaholm.se