Det är är ett återkommande evenemang

Konstrundan i Halland

09majHela dagen12Konstrundan i HallandVarje år under Kristi Himmelfärdshelgen är det konstfest i Halland. I år större än någonsin. Med 120 professionella konstnärer och konsthantverkare som öppnar sina ateljéer är Konstrundan i Halland en av landets största.

Detaljer

Från Kungsbacka i norr till Laholm i söder öppnar konstnärer sina ateljéer för besökare från när och fjärran. Här finns något för alla: måleri, keramik, grafik, skulptur, grafik, glas, silversmide, textil, foto och mer än så. Det är dagar fyllda av samtal om skapande och kreativitet.

Konstrundan är inte bara en resa mellan platser där konsten skapas; det är också en resa i Hallands skiftande landskap när det är som allra vackrast. Våra verkstäder och ateljéer är spridda över hela Halland, längs kusten, i
inlandet och i städerna.

I kartfoldern finns alla konstnärer som deltar i årets konstrunda med. Foldern finns på våra lokala samlingsutställningar i varje kommun, i ateljéerna, på bibliotek, turistbyråer, museer m fl platser. Foldern kan också förvandlas till en app eller laddas ned från denna webbsidan. När resan väl börjar: spana efter röda sjömärken som visar vägen till ateljéerna.

Konstrundan i Halland startades 1995 av föreningen Konstliv Halland, som idag har 150 medlemmar – alla yrkesverksamma konstnärer och konsthantverkare, som bor och arbetar i Halland. ”

Mer info på:

https://konstrundanihalland.se

Tid

09/05/2025 - 12/05/2025 (Hela dagen)(GMT+02:00)

Organisatör

Konstliv Halland

Föreningen som driver Konstrundan i Halland.

Learn More

Vädret i Laholm

Vad är du nyfiken på?

Arkiv

Vi samarbetar med

Våra sponsorer

Utgivning och distribution 2022

Vecka 11 (fredag, lördag, söndag)

Vecka 24 (fredag, lördag, söndag)

Vecka 46 (fredag, lördag, söndag)

Vid utebliven tidning…

Kontakta kvalitetsansvarig:
tfn 035-13 37 20
sdr722@sdr.se

Vill du tipsa Magasin Laholm?

Skicka e-post till tipset@magasinlaholm.se