Romeo & Juliakören – Julkonsert

08dec19:0021:00Romeo & Juliakören – Julkonsert

Detaljer

Garanterad julstämning utlovas när Romeo & Julia Kören blåser liv i den traditionella julmusiken med sina sceniska tolkningar.

Konserten ljuder av toner från medeltiden och renässansen och även julsånger från modern tid. Sångerna bär starka budskap och påminner om varför julen är vår största högtid. Romeo & Julia Kören sveper in publiken i ett mjukt täcke av musik, kärlek, skratt och värme.

Tomtarna, Lucia och de tre vise männen får plats på scen men gör inte alltid som man tänkt sig. Julkonserten med kören har spelats för utsålda hus på Dramaten sedan 2005.

”Kören ger oss både välkända julmelodier och sådant som bryter sig in f rån oväntat håll. Julen kan inte anklagas för att vara minimalistisk, men Romeo & Julia Kören hittar det eleganta i jul-traditionen, utan att mista stämningen. Som att dricka glögg ur ett champagneglas.”
Gefle Dagblad

”Det är en av de bästa julkonserter jag har sett, med en kvalitet så mycket högre än hos de många plastiga paket som turnerar i landets konserthus under december. Julstämningen infinner sig direkt.”
Arbetarbladet

Medverkande

Sju sångare/musiker ur Romeo & Julia Kören
Regi: Benoît Malmberg

Tid

(Onsdag) 19:00 - 21:00

Plats

Laholms Teater

Hästtorget 3, Laholm

Organisatör

Vädret i Laholm

Vad är du nyfiken på?

Arkiv

Vi samarbetar med

Våra sponsorer

Utgivning och distribution 2022

Vecka 11 (fredag, lördag, söndag)

Vecka 24 (fredag, lördag, söndag)

Vecka 46 (fredag, lördag, söndag)

Vid utebliven tidning…

Kontakta kvalitetsansvarig:
tfn 035-13 37 20
sdr722@sdr.se

Vill du tipsa Magasin Laholm?

Skicka e-post till tipset@magasinlaholm.se