Nyfiken på Laholm? Magasin Laholm har hjälpt turister och laholmare att upptäcka Laholm, sen 2007. Och vi fortsätter att ständigt leverera innehåll i tidningen, på webben och i sociala medier.

Magasin Laholm är ett fullvärdigt magasin som marknadsfört Laholm sen 2007. Förutom fylliga reportage finns tips på evenemang och branschlistor på butiker, boende, restauranger, hantverkare etc. Det är ett fullmatat magasin för laholmare och turister. Finns på många platser och varar länge…

Magasin Laholm är ett livsstilsmagasin som visar upp det bästa av Laholm. Med en stark lokal förankring uppmärksammas aktiviteter, produkter, platser och förmågor på ett positivt sätt. Innehållsmässigt ligger tonvikten på upplevelser, kultur och entreprenörskap, där småskalighet och mångfald står i centrum. Ambitionen är att stimulera det lokala näringslivet och inspirera turister, besökare och bofasta att ta del av allt bra som Laholm har att erbjuda. Magasin Laholm kan fungera både som uppslagsbok och inspirationskälla. Den tryckta tidningen kompletteras med en ny och fullmatad webbplats, samt närvaro på sociala medier. Här kan vi vara mer aktuella och förmedla det som händer i kommunen, här och nu.