Magasin Laholm har många skribenter som bidrar med redaktionellt material både till den tryckta tidningen och till webbplatsen, men vi har även medarbetare som bidrar på annat sätt. Vi är många som tillsammans engagerar oss, på ett eller annat sätt.

Birgitta Persson

Birgitta Persson

Proffsig annonssäljare

 Jag är redovisningskonsult och arbetar med telemarketing. Jobbar gärna åt de lokala företagen och brinner för utvecklingen i Laholm. Är ordförande i Offensiva Laholm. Har varit engagerad i föreningen sedan 2010. På fritiden gillar jag att träna och spela golf. Jag tycker att Magasin Laholm är en mycket fin och välskriven tidning, som lyfter fram många ”pärlor” i vår kommun. Jag tror fortfarande att en lokal papperstidning behövs i vår kommun och därför engagerar jag mig gärna i Ulrikas tidning.

Lena Brantberg

Lena Brantberg

Bollplank och hejapåare

Jag har ett stort intresse för människor, samhälle och företag. Magasin Laholm är tidningen som fångar upp allt detta i vår nära miljö och jag är stolt över förmånen att få vara delaktig i detta. Också mitt jobb och min utbildningsbakgrund präglas av människor, samhälle och företag. Förutom att jag arbetar rådgivning åt personer som står i startgropen till att starta eget så jobbar jag med rekrytering och coachning.

lena.brantberg@brapersonal.nu

Victor Boström

Victor Boström

Fotograf

Text kommer snart.
Susanne Andersson

Susanne Andersson

Jourhavande kollega

I vått och torrt, varmt och kallt. Trava upp och ner för Hallandsåsens sluttningar i jakt på fina bilder till Magasin Laholm. Ja det är sådant en jourhavande kollega får stå ut med. Jag gör det så gärna. För ingenstans är det väl så lätt att prata, vända på saker och hitta nya vägar fram som när man är på vandring. Utöver detta uppdrag jobbar jag med grafisk produktion, i eget företag, sedan mer än 30 år. Så lite hum har jag, om hur det går till att göra tidning. 

susanne@tidningsteamet.se

Maud Brink

Maud Brink

Förste korrekturläsare

Hur det är att vara korrekturläsare för Magasin Laholm får ni veta snart.

 

Petronella Magnusson

Petronella Magnusson

Instagramreporter

Text kommer snart.