{

Diana och Stefan, Bokhandeln Laholm

Självklart annonserar vi i Magasin Laholm som når så många läsare och är så uppskattad av både laholmare och tillresta! Att många sparar sitt magasin och läser det om igen ger också ett mervärde för oss som annonsör.

{

Christer Johnsson, Laholms konsertförening

Vi annonserar i Magasin Laholm eftersom den når många eftersom den delas ut till alla hushåll. Dessutom varar den länge eftersom den inte kastas på samma sätt som en dagstidning. 

{

HÅKAN KARLSSON, MURARN MELLBYSTRAND

Jag annonserar i Magasin Laholm för att det är en tidning man har liggande framme som innehåller både fakta och trevliga grejer som alla vill läsa…

{

Mats och Christer, Veinge tryckeri

Vi är ett fullservicetryckeri som ombesörjer allt från original till färdig trycksak både i offset och digitalt. Vi vänder oss främst till kunder i närområdet, därför vill vi gärna synas i Magasin Laholm som är den tidning som sparas, ligger framme och läses om och om igen.

{

Åsa Roslund, Muskelharmoni

För mig är det viktigt att skapa en nyfikenhet men också ge en speciell känsla till de som läser, som på lång sikt kan skapa ett gemensamt förtroende. Både till klienter, nya som gamla, och till denna unika tidskrift.

{

Pia Håkansson, Studio 3:16

Jag tycker det är viktigt att visa att vi på landet också finns, och det är ju bara jag själv som kan marknadsföra mig. Tack vare annonsen kan man även hitta min fb-sida där jag visar upp mina arbeten. Jag tycker Magasin Laholm är en bra tidning och jag känner mig stolt över min verksamhet när jag har en annons där. Många som har hittat mig trots att jag håller till på Hallandsåsen.

{

PETER WALLGREN, HALLE SYSTEM

Halle System AB har börjat annonsera i Magasin Laholm för att gemene man skall känna till vad som tillverkas på Halle och samtidigt göra reklam för våra produkter. Magasin Laholm är då ett bra alternativ som även sommargäster och turister läser, och förhoppningsvis väljer de ett uterum från Halle i framtiden.

{

Micke och Tina, Biograf Maxim

Magasin Laholm är viktig för vår verksamhet både som samarbetspartner till Svenska Filmdagarna och för vår annonsering. I en bra tidning med många spännande reportage vet man att kunden kommer att läsa tidningen, vilket gör att det är väl investerade pengar att annonsera i Magasin Laholm.

Vill du också annonsera i Magasin Laholm? Här finns annonsinformation.