På Mellby Horsepower börjar husvagnar rulla in. De inkvarterar sig på åkern och på vägen mot scenen hör man ett svagt dunkande från scenen. Några midsommarfirare sitter på bänkarna och samtalar. I morgon är det dags för den tionde Midsommarrocken på Mellby Horsepower. Det finns sannerligen inte många livescener i trakterna. Mellbystrands livescen är ett välkommet undantag. Under sommaren kommer de att ha en rad fantastiska uppträdande. Mikkey Dee, Thundermother och Liv Sin för att nämna några. På midsommardagen är det Bonafide, Corroded, Hazzy Dizzy och Going to hell in a Chevy som står på scen.

Midsommardagen startar klockan 17.00 och då står Malmöbandet Going to hell in a Chevy på scen. De bildades så sent som 2020 och spelar en musik som är inspirerat från bland andra Airbourne och AC/DC.

Hazzy Dizzy är ett tributeband till AC/DC och de är band nummer två under kvällen. Det lär bli en bra show över deras framträdande och det lär också levereras en och annan monsterhit från förlagan från Austrailien.

Klockan 21.00 är tanken att Bonafide ska stå på scen. Bonafide kommer från Malmö och har spelat ett antal gånger i Laholm. Bandet har också en öl uppkallat efter sig och bryggs av Wessingekällan i Veinge.

Hela evenemanget avslutas med Corroded. Bandet kommer från Ånge, i Medelpad och har fem album bakom sig.

-Jag hoppas att vi lyckas att rodda om scenen inom rimlig tid mellan banden, men vi har fantastiska personer som jobbar med det så jag är inte så orolig, säger en förväntansfull Johan Almby.

Det finns biljetter kvar att köpa och man kan köpa dessa på plats.

Magasin Laholm återkommer med bilder och text om evenemanget.

Schemat i sin helhet:

17.00 Going to hell in a Chevy

19.00 Hazzy Dizzy

21.00 Bonafide

23.00 Corroded